Referenties

Plaatsen kunststof raam

"Afgelopen week heeft Rick een kunststof raam en vensterbank bij ons geplaatst. Net als de vorige twee keren heeft hij het keurig netjes gedaan. Rick werkt snel en nauwkeurig conform de gemaakte afspraak.
Rick bedankt."

SIMON | 22 - 11 - 2021

Lees alle referenties...

Super mooi keralit en kunststof kozijnen

"Afgelopen week heeft Rick 2 nieuwe kunststof kozijnen en opbouw met keralit in antraciet kleur bij ons geplaatst. Wij vinden t nog mooier geworden als gedacht. t staat chique en netjes. Rick werkt super netjes en neemt alles wat er af gesloopt is mee. Hij laat alles netjes achter ook zeer prettig :)  Ik zou iedereen van engelen aanbevelen. Rick super bedankt heel blij mee. Gr. esther en stef ."

Esther Vreugdenhil | 13 - 08 - 2021

Lees alle referenties...

Kozijn dakkapel + dakramen

"Rick van Engelen heeft bij ons drie jaar geleden drie dakramen geplaatst en recent onze dakkapel gerenoveerd en voorzien van een kunststoffen kozijn. Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van beide klussen. Rick is een vakman, hij werkt hard, snel en netjes en denkt mee. Hij doet alles in zijn eentje, neemt alle oude rommel mee en laat de werkplek keurig achter. Communicatie verloopt prima en het is met deze man goed afspraken maken. Zeer aan te raden!"

Peter Lodewijks | 13 - 03 - 2021

Lees alle referenties...

Perfect werk verricht

"Rick heeft echt perfect vakwerk geleverd bij ons thuis! We hebben al onze kozijnen en voordeur laten vervangen door Rick en echt alles is perfect erin gezet en heel erg netjes afgewerkt. Dit is zowel bij ons als bij de buren van ons waar Rick ook is geweest! Rick werkt heel netjes, dekt je spullen netjes af en ruimt naar afloop alles netjes weer op! Heel erg bedankt Rick! We zijn echt dik tevreden, heel blij mee!"

Daisy-jane Ware-Ottevanger | 09 - 06 - 2021

Lees alle referenties...

Wederom vakwerk van Rick

"Deze week heeft Rick bij ons de laatste houten kozijnen vervangen door kunststof. Wederom heeft hij top vakwerk geleverd. Rick werkt snel en secuur en ruimt aan het eind van de werkdag alles netjes op. Hij is prettig in de omgang: zakelijk ‘to the point’ en persoonlijk in voor een praatje bij een kop thee. Daarbij houdt hij zijn planning goed in de gaten. Wij kwamen ooit met hem in contact omdat hij in onze straat een houten zijgevel van een huis naar alle tevredenheid had vervangen en wij op het punt stonden dat ook te laten doen."

Robert en Gonneke | 12 - 03 - 2021

Lees alle referenties...

Contact:

 • Van Engelen Kozijnen
  Barbette 1
  2141 NG 
  VIJFHUIZEN
  06-4716 0699

Informatie:

 • KvK: 55101682
  BTW: 186471129B01